Friday, July 4, 2008

Isabelmarco.com paid me!





Yeah!!!. IsabelMarco.com (PTC).. i may not doing any review of this site yet. I've been skeptical with the site at first. You can go to the website yourself to see what the website is all about by clicking here . Let alone their funny layout, they do prove they pay their members! Current paying term is 40 days for standard member and 20 days for premium members. Make sure you keep with premium within the payout period if you want to be pay in 20 days, as although you cashout when you are premium, your payout date will follow standard members time if the premium membership expired before that. In the site also, you got higher tendency to get active bought referrals.,as they only include the one who active in the packages. And also those account whose not active for several time will be eliminate. t

My cashout not much. But this is the new start my relationship with the site! Below is the screenshot i took from alertpay.com (payment processor akin to paypal) .

Yerp!! Isabelmarco.com (PTC), lom pernah buat apa - apa review lagi tentang website ni. Mula - mula tu ragu -ragu juga dengan website ni. Erm, korang boleh pergi lawat sendiri website ni untuk tau lebih lanjut dengan klik sini. Walaupun website ni layout dia agak kelakar dan asyik berubah2, diorang dah buktikan diaorang bayar ahli2 nya!. Sekarang jangka masa bayaran dorang adalah 40 hari untuk ahli free dan 20 hari untuk ahli premium. Tapi kalau nak dibayar ikut tempoh premium, pastikan korang sentiasa berada dalam premium dalam jangkamasa menunggu bayaran, kalau dah tamat premium, aktifkan balik. Kalau tidak, bayaran korang akan ikut jangkamasa free members. So cashout dekat2 nak habis tempoh premium tak membantu.ehhe. Jika korang beli referrals dari website ini, kebarangkalian untuk dapat referrals yang aktif agak tinggi. Sebab diorang hanya include members yang active dalam pakej referrals diorang. dan ahli yang tidak aktif untuk satu jangkamasa akan di padam akaunnya.

Bayaran yang saya dapat tak banyak, tapi ini adalah salah satu permulaan yang baik bagi saya. Dibawah adalah screenshot yang diambil dari pemproses pembayaran atas talian saya Alertpay.com (lebih kurang macam paypal)

Click image for clearer one



* Pictures and Malay translation will be add later

1 comment:

Adam-ArJuna said...

huhuhu..
tak kisah la drop komen kat ne pon kan...

yg penting thanks sbb drop by..tu je..tul tak..

k dude..have a nice blogging day..! :)